Medicare Workshop Agenda.

Time	Workshop Activity	Duration
8:30 a.m.	*Arrivals + Coffee	30 mins
9:00 a.m.	Welcome x Logistics x Intros/Ice Breaker Andrey Ostrovsky, MD Lapedra Tolson	30 mins
9:30 a.m.	Opening Remarks & Best Practices for Incorporating Social Risk in the Medicare Payment System Bob Phillips, MD, MSPH	10 mins
9:40 a.m.	Introduce Storyboarding Exercise Lapedra Tolson	10 mins
9:50 a.m.	Storyboarding Ideal Risk Adjustment Scenario Breakout Groups	60 mins
10:50 a.m.	Break	10 mins
11:00 a.m.	Group Playback x Feedback (10 mins per group) Lapedra Tolson	30 mins
11:30 a.m.	Iteration: Ideal RA Scenario + Critical Moments Framework Breakout Groups / **Working Lunch	80 mins (including transition)
12:50 p.m.	Break	10 mins
1:00 p.m.	Group Playback x Group Vote on Most Viable Solution Lapedra Tolson	40 mins
1:40 p.m.	Break	5 mins
1:45 p.m.	Compensation and Accountability Brainstorm Larger Group Andrey Ostrovsky, MD + Bob Phillips, MD, MSPH	60 mins

2:45 p.m.	Next Steps Andrey Ostrovsky, MD	5 mins
2:50 p.m.	Closing Remarks Bob Phillips, MD, MSPH	5 mins
2:55 p.m.	Workshop Ends	
3:00 p.m.	Room Cleared	

^{**} Breakfast buffet will be ready upon arrival at 8:30 a.m.

^{**} The lunch buffet will be open beginning at 11:30 a.m.